Η εγκατάσταση των Windows σε έναν υπολογιστή και όλων των σωστών οδηγών για αυτό μπορεί να αποδειχθεί δυσκολή. Αν χρησιμοποιήσετε τους λάθος οδηγούς όταν κάνετε την εγκατάσταση, μερικές λειτουργίες μπορεί να μην δουλεύουν σωστά ή καθόλου. Στην ComputerLand διασφαλίζουμε πως έχετε τους πιο ενημερωμενους και σωστούς οδηγούς εγκατεστημένους στον υπολογιστή σας. Επίσης κάνουμε εγκατάσταση και όλων των προγραμμάτων για τα οποία έχετε άδεια και εφόσον το επιθυμείτε, μπορούμε να μεταφέρουμε τα αρχεία σας απο την παλιά εγκατάσταση στην καινούργια.

Χρόνος επισκευής:

Μπορούμε να κάνουμε εγκατάσταση των Windows μέσα σε λίγες ώρες. Εάν χρειαστεί και μεταφορά αρχείων, αυτό μπορεί να διαρκέσει έως και 2 ημέρες αναλόγως τον όγκο των αρχείων.

Κόστος υπηρεσίας εγκατάστασης Windows:

Το κόστος της υπηρεσίας συμπεριλαμβάνει την εγκατάσταση των Windows, των οδηγών, δωρεάν λογισμικού και λογισμικού για το οποίο έχετε άδεια. Δεν συμπεριλαμβάνεται το κόστος της άδειας χρήσης των Windows. Υπάρχει επιπλέον χρέωση 20€ +ΦΠΑ εάν επιθυμείτε και μεταφορά των αρχείων σας απο την παλιά στην νέα εγκατάσταση.

Χρειάζεστε αυτή την υπηρεσία εάν:

  • θέλετε μία νέα εγκατάσταση Windows
  • θέλετε μία παλαιότερη έκδοση Windows
  • θέλετε μία νεότερη έκδοση Windows
  • έχουν χαλάσει τα Windows σας

add your comment