Ο υπολογιστής σας ξαφνικά λειτουργεί πολύ αργά; Mήπως κάνει τυχαίες επανεκκινήσεις, βγάζει μπλέ οθόνες ή εμφανίζει αναδυόμενα παράθυρα (pop up); Μήπως κάποια άγνωστα (ψεύτικα) προγράμματα σας λένε πως έχετε ιούς και να σας παροτρύνουν να τα αγοράσετε για να καθαρίσετε τον υπολογιστή σας; Μην το κάνετε! Ο υπολογιστής σας έχει προσβληθεί από ιούς και υπάρχει περίπτωση να χάσετε αρχεία ή σημαντικά προσωπικά δεδομένα όπως κωδικούς λογαριασμών τραπεζών και στοιχεία πιστωτικών καρτών. Στην ComputerLand μπορούμε να αφαιρέσουμε το κακόβουλο λογισμικό χωρίς να επηρρεαστούν τα αρχεία σας. Σε τέτοια περίπτωση συνιστάται η εγακτάσταση λογισμικού ασφαλείας για να αποτρέψετε μελλοντικές επιθέσεις απο ιούς.

Η αφαίρεση ιών, δούρειων ίππων ή spyware από ένα laptop είναι μια χρονοβόρα και δύσκολη διαδικασία. Αν δεν χειριστεί σωστά μπορεί να προκαλέσει την απώλεια δεδομένων. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας εργάζονται με επιπλέον προσοχή όταν πρόκειται για αφαίρεση ιών. Εαν χρειαστεί, γίνεται αντίγραφο ασφαλείας όλων σας των δεδομένων πριν προχωρήσουμε στην διαδικασία καθαρισμού.

Χρόνος επισκευής:

Ο χρόνος που χρειάζεται για να γίνει ο καθαρισμός εξαρτάται από τον τύπο ή τύπους ιών που έχουν προσβάλλει το laptop σας. Ο χρόνος επισκευής μπορεί να κυμανθεί από λίγες ώρες μέχρι λίγες μέρες.

Τι περιλαμβάνει το κόστος αυτής της υπηρεσίας:

Στο κόστος συμπεριλαμβάνεται η εργασία αφαίρεσης όλων των ιών και κακόβουλου λογισμικού, καθώς και επιδιόρθωση του λειτουργικού συστήματος του υπολογιστή σας. Στο κόστος δεν συμπεριλαμβάνεται η εγκατάσταση λογισμικού ασφαλείας.

Χρειάζεστε αυτή την υπηρεσία εάν:

  • ο υπολογιστής σας ξαφνικά είναι αργός
  • δεν τρέχουν κάποια προγράμματα
  • τυχαία σας εμφανίζει μπλέ οθόνες
  • τρέχουν άγνωστα προγράμματα που σας λένε πως έχετε ιούς

add your comment